Doi ani de fapte bune cu I wonder, magazinul care salvează vieți

Bucureşti, 19 noiembrie 2018 – Rareori apare în media o idee din care toată lumea câștigă. I wonder, un proiect al Fundației Ringier, este de doi ani magazinul online care vinde experiențe și cadouri inedite. Vedetele se implică, donează timp sau obiecte cu autograf, magazinul le vinde online, iar banii colectați ajută copiii grav bolnavi, prin intermediul Fundației. Altfel spus, cadouri etice care aduc bucurie tuturor celor implicați și salvează vieți.

De doi ani, platforma îndeplinește dorințe din cele mai variate: de la un ceai cu Ana Morodan, la o cursă pe autodromul lui Titi Aur, un antrenament cu Horia Tecău sau Elisabeta Lipă. Au rezultat zeci de clipuri video, articole și testimoniale în care se poate „citi” bucuria adusă tuturor celor implicați.

Numai în 2018, iwonder.ro a organizat peste 50 de experiențe inedite (cadouri și evenimente personalizate) la care au răspuns vedete și sportivi precum Cătălina Ponor, Andra, Ilie Năstase, Emil Rengle, Carmen Brumă, Marius Moga, Mono Jacks, Adrian Hădean, Răzvan Exarhu, Voltaj, Armand Assante, Florin Ristei, Antonia și mulți, mulți alții. Fiecare vedetă care se implică benevol, oferind din timpul și energia sa, se numește automat supererou I wonder și contribuie la strângerea de fonduri pentru copiii suferinzi de boli grave pe care îi sprijină Fundația.

În 2018, I wonder a susținut în drumul lor spre vindecare 37 de copii – consultații la medici specialiști din întreaga lume, operații, medicamente, asigurarea facilităților de recuperare etc. Până acum, pentru a ajuta copiii care au nevoie urgentă de intervenții, Fundația Ringier a strâns bani prin campanii punctuale, prin donații directe la numărul unic 8828. O dată cu deschiderea iwonder.ro, sursele s-au diversificat. Copiii pe care îi ajutăm la iwonder.ro provin din familii lipsite de posibilități financiare care apelează ca ultim resort la sprijinul Fundației.

 

Cătălina Ponor și o mică gimnastă

Toate cadourile și experiențele au fost gândite de I wonder, unele luând naștere în colaborare cu clienții care au avut cereri speciale. Ideea originală și unică pe piață după care funcționează iwonder.ro face din organizarea fiecărei experiențe o aventură. Platforma I wonder a adus în România ideea de cadou-experiență, care implică vedete și are un scop caritabil. Dar și cadourile fizice I wonder impresionează și sunt, cele mai multe, unicat: costumul Simonei Halep în turnee din 2016, rachete semnate de Ilie Năstase, o eșarfă cu autograf de la Juliette Binoche sau o cămașă semnată de Chris Noth, starul masculin din Sex and the City.

 

Experiență unei vizite-surpriză la Carla’s Dreams în studio

 

Platforma oferă și experiențe legate direct de media: vizitarea unor redacții de reviste glossy precum Avantaje, Elle, Psychologie, Unica, Viva,  sau organizează ședințe foto în urma cărora un norocos poate apărea chiar pe copertă!

 

Andra primește o surpriză de la I wonder

 

I wonder este o platformă gândită de Fundația Ringier pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor bolnavi. Puteți citi mai multe pe iwonder.ro/blog, iar cadourile le găsiți pe iwonder.ro.

Cadourile etice sunt cadouri a căror valoare merge către cauze caritabile, nu către profit, iar cei care le vând sunt organizații de tipul fundațiilor. Un singur astfel de cadou poate face fericiți mai mulți oameni deodată: sunt experiențe sau obiecte a căror valoare merge în întregime către cauze nobile. Cel care primește un cadou etic se va simți la rândul lui mai bogat după experiență și inspirat, poate, să facă, la rândul lui, un dar în scop caritabil.

 

Experiențe cu adrenalină pe circuit la Titi Aur cu un campion de raliu

 

***

I wonder, magazinul online de surprize, este un proiect inedit al Fundației Ringier. Astfel orice cadou cumpărat de iwonder.ro (obiecte cu autografe, experiențe de vis, întâlniri cu vedete) se transformă automat în donație pentru a salva copiii bolnavi ajutați de Fundație.