Ringier România lansează parteneriatul cu Ofertolino.ro, un model neconvențional de business pe piața românească

Ringier România lansează parteneriatul cu Ofertolino.ro,  platformă online și aplicație mobilă care ajută utilizatorii să economisească bani și timp la cumpărături.

 

Ofertolino.ro este o platformă online, dezvoltată de Prospecto Group, care colectează toate cataloagele și ofertele promoționale ale retailerilor într-o serie de categorii: cosmetice, modă, supermarket-uri, electronice, mobilier, sport și multe altele. Utilizatorii platformei pot să își planifice cumpărăturile navigând cu ușurință prin oferte, căutând produsele necesare și creând liste de cumpărături.  Totodată, cu un singur click pe produsele din ofertă, utilizatorii sunt direcționați pe site-ul magazinului partener pentru a-și vizualiza și finaliza cumpărăturile.

 

Ideea din spatele platformei online și aplicațiilor mobile Ofertolino.ro este să pună la dispoziția utilizatorilor cât mai multe oferte interesante și avantajoase la preț, pentru a le oferi posibilitatea de a economisi bani și timp la cumpărături. Aplicațiile mobile sunt disponibile pentru dispozitivele iOS și Android, funcționează în baza locației utilizatorilor și sugerează oferte ale magazinelor aflate în apropiere de aceștia. Utilizatorii pot activa și opțiunea notificărilor push pe telefon pentru a fi mereu informați de ofertele speciale lansate de magazinele sau brandurile sale preferate.

 

Pentru retaileri și branduri, Ofertolino.ro este un nou canal de marketing care le permite să ajungă  mai repede la consumatori și, prin urmare, o oportunitate de a genera vânzări în magazinele offline. Ofertolino.ro este o alternativă eficientă și rentabilă pentru clasicile broșuri publicitare și cataloage pe suport de hârtie, spre deosebire de care implică cheltuieli mai mici, impact cuantificabil și oferă o experiență personalizată pentru utilizatori. În plus, platforma oferă retailerilor informații complete despre audiență, cum ar fi: locație, sex, vârstă și multe alte informații de interes.

Partenerul media exclusiv pentru lansarea Ofertolino.ro în România este trustul de media și vânzări, Ringier România:

 

Ne bucură oportunitatea de a lucra împreună cu Prospecto Group pe un model de business complet diferit de cele existente pe piață, o prima colaborare in zona ‘media for revenues’ prin care ambii parteneri depun eforturi pentru a asigura creșterea și rentabilitatea proiectului, zice Andrei Ursuleanu, Director de vânzări Ringier România.

 

Oggy Popov, CEO Prospecto Group, completează:Influența și sprijinul media puternic oferit de Ringier România, combinat cu tehnologia și modelul nostru de business va contribui la creșterea și consolidarea poziției Ofertolino.ro pe piața românească, care va deveni unul dintre cele mai vizitate site-uri din România!  Milioane de români vor folosi platforma online pentru a-și planifica cumpărăturile săptămânale în supermarket-uri sau pentru a descoperi cele mai bune reduceri de Black Friday, Crăciun și alte oferte promoționale lansate de brandurile preferate. În acest sens, vom colabora strâns cu cât mai mulți retaileri și branduri pentru a oferi utilizatorilor noștri cele mai diverse și avantajoase oferte posibile pentru a-i ajuta să economisească cât mai mulți bani”.

———

Despre Ringier România

Ringier România este una dintre cele mai mari companii de publishing din țară, care activează din 1992. Portofoliul Ringier include reviste și ziare de succes precum Libertatea, ELLE, Glamour, Unica și multe altele. Brandurile sale informează, prin jurnalism de calitate, atât digital, cât și print, cititorii săi loiali și activi. Compania deține una dintre cele mai mari divizii de vânzări media, care conectează agențiile de publicitate cu brandurile media locale. Ringier România face parte din marele grup Ringier AG, grupul multinațional de media din Elveția, cu sediul în Zürich. Fondată în 1833, compania este în prezent activă în 18 țări din întreaga lume.

Despre Prospecto Group

Prospecto Group este un important furnizor de soluții de catalogare online pentru retaileri din întreaga lume și lider în pliante și cataloage digitale în Europa. Cu sediul în Sofia și o echipă de 40 de persoane, compania a dezvoltat platforma sa digitală în 20 țări pentru cei peste 7 milioane de vizitatori lunar. Parteneriatul cu Ringier România va permite intrarea grupului Prospecto pe o nouă piață importantă, ca parte integrantă a obiectivului companiei de a fi aplicația în topul preferințelor utilizatorilor din spațiul ECE.